Hvorfor en garantisikring?

Hvorfor en garantisikring?

TRYGHED OMKRING TERMORUDER

Glasindustriens Garantisikring er etableret for at skabe maksimal tryghed omkring enhver investering i termo - og energiruder.

På grund af rudernes teknologisk forædlede karakter med mindst to lag glas, der danner et isolerende lufttæt og gasfyldt rum omkring et afstandsprofil, er termo - og energiruder eksponeret for mulige defekter og skader som fx indvendig dug i en utæt rude. Den type fejl kan opstå under produktion, transport eller handling på byggepladsen, men også - og især - senere i rudernes levetid.  

Det er her Glasindustriens Garantisikring har sin unikke berettigelse.

Forsikringen betyder nemlig, at alle kunder og brugere af termo - og energiruder fra producenter under Glasindustriens Garantisikring er sikre på at få den eller de ruder erstattet, der måtte udvise en godkendt defekt. I en periode på fem år dækker forsikringen således ruder fra certificerede producenter, der er ophørt med produktion, fx i forbindelse med en konkurs eller lukning af andre årsager. I visse tilfælde kan garantien udvides til ti år!

Godkendte producenter arbejder alle under et GS-nummer, som dokumenterer, at producenterne er certificerede og tilknyttet forsikringen. GS-nummeret findes stemplet i rudens afstandsprofil

Ruder fra en sådan producent dækkes af Glasindustriens Garantisikring, som efter fornøden indberetning og godkendelse af skaden sikrer fremstilling, levering og montering af nye ruder hos et andet producentmedlem af Glasindustriens Garantisikring.

Trygheden og den garanterede sikkerhed har skabt betydelig værdi i at være tilknyttet Glasindustriens Garantisikring. Kontroller derfor ekstra grundigt, om en given producent faktisk er medlem af Glasindustriens Garantisikring.

Det kan gøres her på siden, hvor man kan finde en oversigt over certificerede og godkendte medlemmer med GS-nummer.